خواص شگفت انگیز این روغن در زیبایی صورت

سلامانه: روغن های طبیعی خواص بسیار زیادی را ارائه می دهند.اما تجربه ثابت نموده که بعضی از روغن ها برای زیبایی و رشد مژه کاربرد دارد.یکی از این روغن ها که محبوبیت بیشتری دارد روغن گرچک یا کرچک می باشد.اما آیا واقعا روغن کرچک مژه ها را بلند می کند؟

به گزارش سلامانه، تا به امروز ، هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد روغن کرچک می تواند به رشد مژه کمک کند. با این حال ، ممکن است در ضخیم تر یا براق تر شدن مژه ها موثر باشد.روغن کرچک یک روغن نباتی است که از دانه های گیاه روغن کرچک تهیه می شود. بسته به روش فرآوری ، انواع مختلف روغن کرچک وجود دارد.یک مطالعه در سال 2003 نشان داد که روغن کرچک "درخشش" مو را افزایش می دهد ، که ممکن است همین مورد در مورد مژه ها نیز صادق است.

در ادامه مطلب در مورد انواع روغن کرچک و تاثیرات آن بخوانید.
انواع روغن کرچک
بهتر است که از روغن کرچک خالص و با کیفیت بالا روی بدن و موهای خود استفاده کند.روغن کرچک سیاه جامائیکا به دلیل اینکه تولید کنندگان در ابتدا و قبل از استخراج روغن دانه های کرچک ؛ آن را می پزند، تیره تر است. در مقابل ، روغن کرچک فشرده از گرما در فرایند استفاده نمی کند، بوی خفیفی دارد و زرد کمرنگ است.

اگرچه هیچ تحقیق علمی برای استفاده از روغن کرچک خاصی برای رشد مژه صورت نگرفته است ،اما با توجه به حکایات موجود ؛ استفاده از آن بر روی مژه هر دو نوع را شامل می شود.روغن کرچک هیدروژنه نیز وجود دارد که تولید کنندگان آنرا با هیدروژن فرآوری می کنند تا در دمای اتاق جامد شود. روغن کرچک هیدروژنه در بسیاری از مواد آرایشی وجود دارد.انواع روغن کرچک حاوی خواص مشابهی است که ممکن است به بهبود ظاهر مژه کمک کند.

براساس مطالعه ای که در ژورنال بین المللی علوم و تحقیقات انجام گرفت ، روغن کرچک حاوی 90٪ اسید ریکینولیک اسید است.ریکینولیک اسید حاوی مقادیر زیادی تری گلیسیرید است که ممکن است به مرطوب شدن مژه کمک کند. همچنین این روغن حاوی اسیدهای چرب امگا 6 است که ممکن است به بهبود سلامت مو کمک کند.

یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که اسید ricinoleic یک مهار کننده احتمالی پروستاگلاندین D2 است ، به این معنی که می تواند در جلوگیری از ریزش مو مفید باشد.مطالعه ژورنال بین المللی علوم و تحقیقات همچنین نشان می دهد که استفاده از روغن کرچک در مژه ها می تواند گردش خون به ریشه مو را افزایش داده و رشد جدید آن را ترغیب کند.

نحوه استفاده از روغن
هیچ دستورالعمل علمی برای استفاده از روغن کرچک روی مژگان وجود ندارد. با این حال ، تحقیقات تجربی نشان می دهد که روش های زیر را می توانید امتحان کنید:

برای اطمینان ؛ بهتر است  که یک روز قبل از استفاده از روغن کرچک روی مژه ، با استفاده از مقدار کمی بر روی ناحیه کوچکی از پوست مانند بازو آن را  آزمایش کنید.در صورت عدم وجود حساسیت می توانید مصرف آن را ادامه دهید.شما می توانید روغن کرچک را با روغن هایی مانند روغن نارگیل یا بادام مخلوط کرده یا به تنهایی از آن استفاده کنید.در ابتدا مژه ها را طوری تمیز کنید که عاری از هرگونه گرد  و آرایش باشد.

یک سواب پنبه را به مقدار کمی از روغن کرچک آغشته کنید و آن را بالای مژگان بکشید ، مراقب ورود این روغن به چشمان خود باشید زیرا ممکن است عوارض جانبی داشته باشد .بهتر است که روغن کرچک را قبل از خواب بمالید و صبح آن را با استفاده از آب گرم و یک حوله تمیز بشویید.در صورتی که یک واکنش آلرژیک مانند بثورات یا خارش را تجربه کردید ، باید روغن کرچک را بشویید و استفاده از آن را متوقف کنید. اگر علائم همچنان ادامه داشته باشد بهتر است با پزشک مشورت نمایید .

خطرات استفاده از روغن کرچک
روغن کرچک در بسیاری از محصولات آرایشی ، از جمله رژ لب و محصولات مراقبت از پوست وجود دارد. دانشمندان دریافته اند که روغن کرچک سمیت کمی دارد.

 در تحقیقات دیگر نشان داده شد که غلظت 100٪ روغن کرچک هیدروژنه برای استفاده در مواد آرایشی بی خطر است.گفته می شود که استفاده از این روغن  ممکن است در بعضی از افراد واکنش آلرژیک مانند سوزش پوستی ایجاد کند.همچنین مصرف آن در زنان باردار خطرناک است و ممکن است موجب زایمان زودرس شود.

دیدگاه‌ها

افزودن دیدگاه جدید

600x300.gif